NEMZETI_FELSOOKTATASI_OSZTONDIJ

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatok eredménye

Az SZTE Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottság 2024. július 10. napján rangsorolta az ösztöndíjra pályázókat.

Az alábbiakban letölthető a bizottság által egyhangúlag jóváhagyott kari lista.


A Bartók Béla Művészeti Kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottsága értékelte a 6 db beérkezett pályázatot, melynek során – az Egyetemi Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Szabályzat alapján – meghatározásra került az érvényes pályázatok köre.

A pályázók megfeleltek a jelentkezés feltételeinek, a pályázati időszakban nem volt olyan kötelezően teljesítendő felvett kurzusuk, amit nem teljesítettek, súlyozott tanulmányi átlaguk elérte a 4,5-öt és legalább 55 kreditet megszereztek.

Az érvényes pályázatok száma 6, a kizárt pályázatok száma 0. A Bizottság minden érvényes pályázatot részletesen megvizsgált és értékelt.

A Bartók Béla Művészeti Kar kerete a 2024/2025-ös tanévre a nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra 1 fő, illetve a kiemelt tanulmányi ösztöndíjra további 1 fő. Ezen kívül a Bizottság 1 fő Kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj póttagot is megjelölt, aki jelen esetben nem részesül ösztöndíjban, csak speciális esetben kerülhet az ösztöndíjasok közé.

A Kari lista jelenleg javaslat. A végleges döntést az Szegedi Tudományegyetem Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottság hozza meg 2024. július 16-án.

 

A pályázó(k), aki(ke)t a Kari Bizottság elutasított, és az elutasítással nem ért(enek) egyet, az elutasító határozat ellen, a rangsorolt lista közzétételétől számított három napon belül, jelen esetben 2024. július 14. (vasárnap) 23.59 óráig az SZTE Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Szabályzatának III. fejezetében foglaltak szerint terjeszthet elő- a Kar Dékánjának címzett- jogorvoslati kérelmet a hr.bbmk@szte.hu email címen.