pexels-pixabay-373290

Nemzetközi Karrier Napot szervez a Koreai Nagykövetség

A Koreai Nagykövetség 2023. októberében nemzetközi karrier napot szervez a a Magyarországon tanuló hallgatók számára. A K-arrier Nap célja magyar és itt tanuló külföldi hallgatók összekapcsolása az országban beruházásokat és aktív tevékenységet folytató dél-koreai cégekkel, melyek fiatal munkaerőt és utánpótlást keresnek.

Kedves Diákok!

 

A Koreai Köztársaság Nagykövetsége és a KOTRA közösen szervez egy K-arrier Napot,

amelyeknek célja, hogy összekapcsolja a magyar egyetemek kiemelkedő végzőseit a koreai vállalatokkal Magyarországon.

 

Az esemény előreláthatóan október végén kerül megrendezésre Budapesten, pontos dátumok még egyeztetés alatt állnak.

Fel szeretnénk hívni figyelmeteket, hogy ez egy nagyszerű lehetőség számotokra, hogy meg ismerjétek milyen a munka a koreai vállalatoknál.

 

Kérjük töltsétek ki a következő űrlapot, ha érdeklődtök az esemény iránt, és tájékoztatunk titeket a pontos idő és helyszín tekintetében.

Építsük együtt a K-arriereteket!

 

Előzetes regisztráció: https://forms.gle/RYPPSfCMm16f3qfUA

_________________________________________________________________________________________________________


Dear Students, 

The Korean Embassy and KOTRA in Hungary are organizing a K-arrier Nap event, which will connect the prominent graduates from Hungarian universities with Korean Companies in Hungary. 

The event will be held in late October(exact dates TBD), in Budapest, and we would like to draw your attention that it would be a great opportunity for you to investigate into what it is like working in the Korean Companies.

Please fill out the following form if you are interested in the event, and we will update you with the exact date and venue. Let's build your K-arrier together!

 

Pre-registration: https://forms.gle/RYPPSfCMm16f3qfUA