FoY

Focus on You - komolyzenével foglalkozó fiatal előadóművészeket és zeneszerzőket támogató program

A Focus on You egy olyan inspiráló program, amely komolyzenével foglalkozó fiatal előadóművészeknek és zeneszerzőknek ad segítséget a karrierjük építéséhez a zenei üzleti életben szükséges készségek és tudás interaktív, személyre szabott formában történő átadásával.

A Sonus Alapítvány a Mai Zene és a Korszerű Előadóművészet Támogatására kiemelt céljának tartja a fiatal zenei tehetségek segítését. Ezzel összhangban tavaly ősszel 18 és 35 év közötti komolyzenei előadóművészeknek és zeneszerzőknek szóló workshop-sorozatot indítottak FOCUS on You címmel, melynek célja, hogy karrierjük elindításában és továbbfejlesztésében segítse őket, a zenei üzleti életben szükséges készségek és tudás interaktív, személyre szabott formában történő átadásával.


2022 őszén három témában kínálnak workshopokat:

• Október 8. FOCUS on Storytelling (tréner: Stumpf Kata, kommunikációs szakértő)

• November 12. FOCUS on Self-leadership (tréner: Bodnár Eszter, kulturális menedzser)

• December 10. FOCUS on Közösségi média (tréner: Szabó Orsolya, social media szakértő)


A workshopokat az adott terület szakértői, professzionális trénerek tartják. A program nonprofit, a résztvevők csak egy jelképes regisztrációs díjat fizetnek. Jelentkezni lehet egy-egy alkalomra vagy akár az egész sorozatra is lehet. A workshopokra – a járványhelyzetre is tekintettel – online kerül sor.


A sorozatról bővebben a Focus on You program honlapján és a sorozat facebook-oldalán találhatók információk.