IMG_4964

Talárt öltöttek, oklevelet kaptak, kalapot dobtak a magasba Karunk friss diplomásai, a nálunk 50 éve végzettek díszdiplomát vehettek át

A 2020/21-es tanévben ismét lehetőségünk nyílt személyesen köszönteni a friss diplomásainkat, így 2021. július 3-án szombaton 10 órától megrendezésre került Karunk diplomaátadó ünnepsége a Fricsay-teremben.

Bár a járványhelyzetre való tekintettel szülők, családtagok és barátok nem vehettek részt az ünnepségen, a 71 magyar és 6 fő külföldiből 31 fő végzős hallgató mégis úgy döntött, hogy a számukra rendezett szűk körű ünnepségen veszi át az oklevelét.

IMG_4649

Nátyi Róbert dékán úr, majd Prof Dr. Gellén Klára oktatási rektorhelyettes asszony, valamint Pancic Kevin friss diplomás hallgató beszédekkel köszöntötte a végzetteket. Végzős hallgatónk oktatóinknak szóló köszenete, ide kattintva érhető el. A nyitóbeszédek után Varga Viktor I. éves BA zongora szakos hallgató előadását hallgathattuk meg.

IMG_4955

Ezt követően Dékán úr köszöntötte a jelenlévő díszdiplomásokat, akik átvehették arany okleveleiket. Prof. Dr. Zsigmond Zoltán oktatási dékánhelyettes úr, a Zongora Tanszék vezetője által eljátszott Himnusz nyitotta meg és az általa játszott Szózattal zárult az Ünnepség. Az Ünnepi Tanács be- és kivonulását Csikota Levente és Csikota Péter fanfárja kísérte.


Ez úton is szívből gratulálunk a végzett hallgatóinknak!

Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *