Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottság kari rangsor

Az SZTE Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottság 2021. július 20. napján rangsorolta az ösztöndíjra pályázókat.

Ide kattintva letölthető a bizottság által jóváhagyott kari rangsor.

A Bartók Béla Művészeti Kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottsága értékelte a 21 db beérkezett pályázatot, melynek során – az Egyetemi Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Szabályzat alapján – meghatározásra került az érvényes pályázatok köre.

Kizárásra kerültek azok a pályázók, akiknek a pályázati időszakban volt olyan kötelezően teljesítendő felvett kurzusuk, amit nem teljesítettek, vagy a súlyozott tanulmányi átlaguk nem érte el a 4,5-öt.

Az érvényes pályázatok száma 16, a kizárt pályázatok száma 5. A Bizottság minden érvényes pályázatot részletesen értékelt a kari pontszámítási elvek alapján.

A Bartók Béla Művészeti Kar kerete a 2021/2022-es tanévre a nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra 2 fő, illetve a kiemelt ösztöndíjra is 2 fő. Ezen kívül a Bizottság 1 fő NFÖD póttagot is megjelölt, aki jelen esetben nem részesül ösztöndíjban, csak speciális esetben kerülhet az ösztöndíjasok közé.


A végleges kari rangsorrol a döntést az Szegedi Tudományegyetem NFÖ Bizottság hozta meg.

 

Az a pályázó, aki a döntéssel nem ért egyet, az egyszerűsített jogorvoslati kérelmét az oktatási rektorhelyettesnek címezve, a Kar Dékáni Hivatalába juttassa el legkésőbb 2021. július 26. (hétfő) éjfélig.