Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatok eredménye

Az SZTE BBMK Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottság 2021. július 8. napján rangsorolta az ösztöndíjra pályázókat.

Ide kattintva letölthető a bizottság által egyhangúan jóváhagyott kari lista.

A Bartók Béla Művészeti Kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottsága értékelte a 21 db beérkezett pályázatot, melynek során – az Egyetemi Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Szabályzat alapján – meghatározásra került az érvényes pályázatok köre.

Kizárásra kerültek azok a pályázók, akiknek a pályázati időszakban volt olyan kötelezően teljesítendő felvett kurzusuk, amit nem teljesítettek, vagy a súlyozott tanulmányi átlaguk nem érte el a 4,5-öt.

Az érvényes pályázatok száma 16, a kizárt pályázatok száma 5. A Bizottság minden érvényes pályázatot részletesen értékelt a kari pontszámítási elvek alapján.

A Bartók Béla Művészeti Kar kerete a 2021/2022-es tanévre a nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra 2 fő, illetve a kiemelt ösztöndíjra is 2 fő. Ezen kívül a Bizottság 1 fő NFÖD póttagot is megjelölt, aki jelen esetben nem részesül ösztöndíjban, csak speciális esetben kerülhet az ösztöndíjasok közé.

A Kari lista jelenleg javaslat. A végleges döntést az Szegedi Tudományegyetem NFÖ Bizottság hozza meg.

 

Az a pályázó, akit a Kari Bizottság elutasított, és az elutasítással nem ért egyet, az elutasító határozat ellen, a rangsorolt lista közzétételétől számított három napon belül, jelen esetben 2021. július 15. (csütörtök) 23.59 óráig az SZTE Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Szabályzatának III. fejezetében foglaltak szerint terjeszthet elő- a Kar dékánjának címzett- jogorvoslati kérelmet.

Friss Hírek RSS

Friss hírek

Események

Rendezvénynaptár *