Újságíró és fotós gyakornokokat keresünk!

Szeretnéd te írni a SZTEminárium magazin következő cikkeit? Jól bánsz a szavakkal, szeretsz írni, vagy bepillantanál egy szerkesztőség munkájába? Jelentkezz újságíró gyakornoknak!

Szeretsz fotózni és tudsz bánni a fényképezőgéppel? Szívesen készítenéd te a következő magazin cikkeihez a képeket? Jelentkezz fotós gyakornoknak!

A SZTEminárium magazin cikkeit a Te hallgatótársaid írják! Ha te is szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor jelentkezz az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóságához újságíró vagy fotós gyakornoknak. Less bele egy szerkesztőség munkájába, az egyetem kommunikációjába, vegyél részt sajtós eseményeken, egyetemi rendezvényeken, előadásokon és írd te a következő cikkeket vagy készítsd te a következő fotókat a SZTEminárium magazinba!


Nem számít melyik karon és mit tanulsz, a lényeg, hogy szeress írni vagy érdeklődj a fotózás iránt és tudj csapatban dolgozni.


Jelentkezési feltételek: aktív hallgatói jogviszony.


Elvárások:

• Önálló, precíz munkavégzés

• Jó kommunikációs képesség

• MS Office felhasználói ismeretek (elsősorban Word és Excel)

• Jó fogalmazó készség és pontos helyesírás


Előnyt jelent: újságírói tapasztalat / jártasság a fotózásban


A pályázatokat az alábbi címre várjuk: sajto@szte.hu; +36/62-343-143


Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 30.


Jelentkezés módja: Önéletrajz és motivációs levél (annak kifejtése, hogy miért szeretnél a szervezet gyakornoki programjában részt venni) elektronikus úton történő benyújtása az alábbi e-mail címre, sajto@szte.hu. Kérjük, a tárgyban jelöld meg: „Jelentkezés: gyakornoki program – SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság". A megadott határidő után beérkezett pályázatokat nem tudjuk figyelembe venni!


SZTEinfo

Friss Hírek RSS

Friss hírek

Események

Rendezvénynaptár *