01.26.jo

„Kiemelkedő összefogás a bohócdoktorokon keresztül„

A Karitáció alapítvány éves rendszerességgel Csokigyűjtést szervez a karácsonykor kórházban fekvő gyermekek számára. 2023. év végén már 11. alkalommal valósult meg ez a karitatív program.

A karácsonyt a szeretteiktől kényszerűen távol töltő gyermekek helyzetét sokan átérzik. Ezért az elmúlt 11 évben folyamatosan emelkedett a csokigyűjtő pontok száma és ezzel az érkező csoki mennyisége is.

2023-ban a kiemelkedő összefogás még az Alapítványt is meglepte.

Nem a csoki mennyisége okán, sokkal inkább a gyűjtőpontként működő helyek számossága miatt. Rengetegen fogadtak és továbbítottak csokoládét az Alapítvány felé 2023 decemberében. Illetve soha nem látott mennyiségű belső gyűjtés történt a vállalkozások, cégek, állami hivatalok, bölcsödék, óvodák, iskolák munkatársai és diákjai jóvoltából.


A csoki mellé sokan rajzoltak és gyógyító üzenetet is küldtek a bohócdoktorokon keresztül a kórházak kis betegei számára az ország minden szegletéből.


A beérkezett csokoládé még karácsony előtt eljutott hét kórház gyermekosztályára kicsik és nagyobbak örömére.

A Karitáció Alapítvány munkatársai így duplán is sikernek könyvelhetik el a programot. A kórházak támogatása mellett a gyűjtőpontok példamutató és szemlélet formáló szerepéért úgyszintén hálásak minden résztvevő számára. A példátlan összefogás erősíti hitüket mottójukban, „együtt csodákra vagyunk képesek!”
Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *