SZIN, 2023

Idén is ott leszünk a SZIN-en

A Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóságának munkatársai idén is izgalmas programokkal várják a fesztiválozókat az 55. Coca-Cola SZIN Fesztiválon – a négynapos eseménysorozat, melyet 2023. augusztus 23-a és 26-a között rendeznek meg Szegeden nemzetközi sztárokkal, illetve a hazai zenei élvonalból ismert és feltörekvő tehetségekkel várja a fiatalokat.

Az SZTE NKI munkatársai sportvetélkedőkkel, ügyességi játékokkal és a Szegedi Tudományegyetemmel kapcsolatos, legfontosabb információkkal várják az érdeklődőket a nyár utolsó és egyben egyik legnépszerűbb fesztiválján.

 

A fiatalok választ kaphatnak a képzések, egyetemi és nemzetközi ösztöndíjak, kollégiumi lehetőségek terén felmerült kérdéseikre, és azt is megtudhatják, hogy milyen kikapcsolódásra, szórakozásra alkalmas lehetőségeik vannak a Tisza-parti városban. Az igazgatóság részeként kitelepül az Alma Mater is, munkatársai a jelenlegi és jövőbeli hallgatók mellett, az SZTE egykori hallgatóit is szívesen tájékoztatják majd az alumni programokról.


Az SZTE színpad napi bontásban a következőképp néz ki:


SZTE SZIN


Emellett a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika munkatársai bőrápolási tanácsokkal látják el az érdeklődőket és anyajegyszűrést végeznek az SZTE standjához látogatókon, ha igényt tartanak rá.

A Szegedi Tudományegyetem és a több mint öt évtizedes múltra visszatekintő Coca-Cola Szegedi Ifjúsági Napok között az elmúlt két évben példaértékű együttműködés zajlott, nincs ez másként az idei évben sem. Ezen kooperáció egyik eredménye az is, hogy 2023-ban az egyetem, mint a fesztivál egyik fő támogatója, az egyetemisták egyik legforgalmasabb helyén, a József Attila Tanulmányi és Információs Központban biztosított felületet az eseménynek, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a négynapos rendezvénysorozatról minél több hallgató értesüljön.


Pósa Tamara

Borítókép: Idén is ott leszünk a SZIN-en.

Fotó: Bobkó Anna