Kiemelt hírek

2021. szeptember 28.

Nagyszerű sikerek a 90 éve született Kovács Dénes világhírű hegedűművész emlékére meghirdetett Zeneiskolai Hegedűtanárok III. Országos Versenyén.

2021. szeptember 28.

Sikeresen zárult Karunk szeptember 23 és 24-e között megrendezésre kerülő kürt mesterkurzusa.

2021. szeptember 27.

Időpont: 2021. szeptember 29., szerda 19 óra

Helyszín: SZTE Bartók Béla Művészeti Kar, Fricsay-terem

2021. szeptember 27.

Az első, nagysikerű DUSZK után 2021 októberében ismét Szegedre várjuk az ország ütőseit! Az immár kétnapos II. Dél-Alföldi Ütőhangszeres Szakmai Nap és Konferencia célja továbbra is az, hogy színteret biztosítson az ütőhangszeres tanárok, művészek, tanulók és az ütős zenét kedvelő közönség találkozásának, eszmecseréjének.

2021. szeptember 27.

Pitti Katalin, Bartók-Pásztory- és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes Érdemes Művész az idei tanévben kezdte meg oktatói tevékenységét Karunk Magánének Tanszékén.

2021. június 30.

Több mint 70 millió forint értékű Karunk csúcskategóriás versenyzongorája. A Steinway & Sons D-modellnek városszerte nincs párja.

2021. május 27.

A Neptun rendszerre épülő Messenger Órarend chatbottal hatékonyabban és sikeresebben szervezhetik a hallgatók a mindennapjaikat a szorgalmi és a vizsgaidőszakban.

2020. november 20.

Lelki problémák megoldását és a fizikai egészség javítását segítő alkalmazást fejlesztett az SZTE BTK Pszichológiai Intézete és az SZTE ÁOK Magatartástudományi Intézete. Az oktatók és hallgatók által létrehozott SZTE Menta App célja, hogy az egyetemi hallgatóknak segítő ötleteket, gondolatokat, vagy éppen konkrét technikákat javasoljanak a mindennapjaikban jelentkező nehézségek leküzdésére.