442405222_848795690618797_1907827555789688638_n

SZTE Alma Mater Weekend Családi- és Sportnap

Ismét itt az SZTE Alma Mater Weekend! Június 15-én várjuk a kicsiket és a nagyokat izgalmas családi programokkal, egyéni és csoportos sportolási lehetőségekkel, kari versenyekkel és az elmaradhatatlan főzőversennyel, a Gasztro Materrel. A Hattyas sori SZTE Sportközpontban idén is ugrálóvár, sportok gyerekeknek és felnőtteknek, kézműves foglalkozások, henna és arcfestés, izgalmas, tudományos kísérletek, környezetvédelmi és esélyegyenlőségi kihívások, kari versenyek és a pecsétes menetlevéllel megszerezhető nyeremények várják a volt- és jelenlegi SZTE-s hallgatókat és dolgozókat, valamint családtagjaikat és barátaikat.

Ezen a sokszínű SZTE-s programon babzsákokkal, pihenőhelyekkel, jókedvvel készülünk számotokra, hogy egy jót beszélgethess, mint régen. Ha pedig megéheznétek, megszomjaznátok, már nem kell a boltig mennetek, a GasztroKertben harapnivalót, egészséges frissítőket és édes finomságokat is vásárolhattok. Szervezd ki a szombati ebédet az Alma Weekendre, és légy megint felszabadult egyetemista!


Ahogy mindig, úgy idén is a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az SZTE volt és jelenlegi hallgatói, dolgozói június 14-ig regisztrálhatnak az SZTE Alma Mater honlapján keresztül. Minden regisztrálónak maximum 10 vendég meghívására van lehetősége, érdemes tehát a család, a gyermekek barátait is invitálni, hogy egy igazán vidám szombat kerekedjen belőle.


Az Alma Mater Weekendre szombaton 8.30-tól lehet érkezni, a program szokás szerint 9.15-től egy közös bemelegítéssel indul, majd színpadi bemutatókkal színesítve a hangulatot megkezdődik a programkavalkád.


Blog bejegyzés és program:

https://sztealmamater.blog.hu/2024/05/07/szte_alma_mater_weekend_es_sportnap_615


Facebook esemény: https://www.facebook.com/share/ZXcS8vB7KBrHLR6b/


Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *