pedago__guskonf_w_30

Megtartotta Pedagógusnapi ünnepségét az SZTE

„Olyan lesz a jövő, mint amilyen a ma iskolája.” A Szegedi Tudományegyetem korábbi rektorának, Szent-Györgyi Albertnek a szavait utódai is megfogadták, ennek tükrében kiemelt jelentőségű az oktatók, tanárok képzése a Szegedi Tudományegyetemen. 2024. június 4-én a pedagógusokat ünnepelte az SZTE a Rektori Hivatal dísztermében.

Oktatóink a közoktatásban is eredményes munkát végeznek. Ennek legjobb mutatója, hogy pedagógusnap alkalmából díjazták őket.


Közoktatási Innovatív Pedagógiai Díjat vehetett át:

Kovács Márton


pedago__guskonf_w_48.KM


Közoktatási Innovatív Pedagógusi Díjat az a kiemelkedő, innovatív oktatási és oktatás módszertani megoldásokat alkalmazó pedagógus és oktató kap, aki az átlagos gyakorlattól eltérő oktatási újításokat vezetett be.


Közoktatási Rektori Elismerő Oklevelet vehetett át:

Dr. Kerényi Mariann Ágnes

Kecskés-Somogyvári Tímea Zita

Poljak Éva


pedago__guskonf_w_151.KeM


pedago__guskonf_w_157.SZT


pedago__guskonf_w_163.PE


A Szegedi Tudományegyetem Közoktatási Rektori Elismerő Oklevelét olyan pedagógus és oktató kaphatja, aki a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben megnevezett, vagy – a négytagú bizottság által – azzal azonos rangúnak ítélt országos tanulmányi, művészeti vagy egyéb szakmai versenyen I-III. (vagy azzal egyenértékű) helyezést, az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) vagy Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen (OSZTV) I-X. helyezést elérő, a Szegedi Tudományegyetem köznevelési és szakképző intézményeiben tanuló diákot készített fel.


Az ünnepséget egy zenei darab színesítette: Szilágyi Rúben és Kuzma Levente előadásában: Leo Portnoff: e-moll hegedűversenyének I. tételét hallhatták a jelenlévők.

pedago__guskonf_w_60.KL


Szívből gratulálunk a díjakhoz, további sikeres munkát kívánunk!