innovativ-zenei-1-1536x532

INNOVATÍV ZENEI PROJEKT DÍJ FELHÍVÁS 2023

Október 27-ig várja a Cziffra Fesztivál fiatal művészek ötleteit Innovatív Zenei Projekt-díj néven, a nyertes terv 2024-ben a Cziffra Fesztivál keretein belül meg is valósul.

A Cziffra Fesztivál sokrétűen és elkötelezetten támogatja a fiatal művészeket. Az újonnan létrehozott díj célja, hogy fiatal művészeket és klasszikus zenei szakembereket ösztönözzenek a legmagasabb szakmai minőség megtartása mellett újszerű, innovatív, a kor megváltozott igényeire reflektáló projektek megalkotására, valamint a fiatal korosztályt megcélzó újszerű kommunikáció alkalmazására.


A díjat olyan 30 év alatti, innovatív gondolkodású komolyzenei szakembernek, művésznek, vagy azok csoportjának ítélik oda, akik a pályázati célt a lehető legkreatívabb és leghatékonyabb módon valósítják meg, azaz a 3-30 éves korosztály számára újszerű, egyedi programtervet, projekttervet nyújtanak be, amellyel élvezetessé, vonzóvá teszik számukra a komolyzenét.


Az Innovatív Zenei Projekt Díjból 2023-ban egy ítélhető oda, a győztes, illetve győztes csapat díja bruttó 1 millió forint, valamint a Cziffra Fesztivál marketing és kommunikációs támogatást biztosít a projektesemény sikeres megvalósításához és népszerűsítéséhez. A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el, a díj támogatója a Kőbányai Önkormányzat.


Az október 27-i beadási határidőig a pályázatokat a dijak@cziffrafesztival.hu email címre várják, további részletes információ, valamint a pályázat formai követelményei a https://cziffrafesztival.hu/innovativ-projekt-dij-felhivas/ internetes oldalon érhetők el.Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *