gyakornoki_felhivas

Újságíró, fotóriporter lehetsz: jelentkezz az SZTE NKI sajtós csapatába gyakornoknak!

Próbáld ki magad, dolgozz újságíró és / vagy fotóriporter gyakornokként az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság sajtós csapatában! Jelentkezz szerkesztőségi gyakornoknak! Jó lehetőség ez önképzésre és nyári gyakorlatként is kiváló!

Érdekel a média világa? Kíváncsi vagy másokra? Szeretsz kérdezni és / vagy véleményt mondani, írni és / vagy fotózni? Szívesen látnád viszont a neved az SZTE hallgatóinak szóló magazinjának a hasábjain? Van kedved interjút készíteni ismert vagy kevéssé ismert emberekkel? Szívesen írnál ajánlót könyvekről, koncertekről, fesztiválokról? Örömmel tudósítanál kiállítás-megnyitókról és egyetemi rendezvényekről, írnál kritikát színházi bemutatókról? Szeretnél bejutni olyan helyekre, ahova magánemberként talán sosem sikerülne?

Ha a kérdések közül akár csak egyre is igennel válaszoltál, köztünk a helyed!

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság (NKI) sajtós csapata gyakornokok jelentkezését várja szerkesztőségébe.

Elvárásaink: jó kommunikációs képesség; határozott fellépés, felhasználói szintű számítógépes ismeretek;

+ újságíró gyakornoknál: kíváncsiság, témaérzékenység, analizáló- és szintetizáló képesség, jó íráskészség;

+ fotóriporter gyakornokoknál: lényeglátás, a képben gondolkodás képessége.

Előnyt jelent: az angol nyelv kommunikációs szintű ismerete.

Amit kínálunk: mentorálást; bekapcsolódhatsz a Szegedi Egyetem Magazin hallgatóknak hallgatókról szóló új lapja elkészítésének folyamatába; kipróbálhatod magad a média világában, tagja lehetsz egy innovatív és lendületes csapatnak.

Ha jól teljesítesz, hallgatói munkavégzőként foglalkoztatunk és a program végén referenciát állítunk ki a munkádról.

Jelentkezni a sajto@szte.hu e-mail címen lehet folyamatosan, de legkésőbb 2022. május 13-ig. Az e-mail tárgyában az szerepeljen, hogy „Jelentkezés az SZTE NKI gyakornoki programra”, csatolmányként magyar nyelvű önéletrajzot, motivációs levelet is várunk. A fotóriporter gyakornoknak jelentkezők 5 db saját készítésű fotográfiát is küldjenek wetransferen.

Az SZTE NKI sajtós csapatának tagjai személyes interjú és találkozás alapján választják ki a SZEM hallgatói magazin gyakornokait.

SZTEinfo

Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *