HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA! "Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért" díj - Pályázati felhívás

A Miniszterelnökség (mint Támogató) megbízásából a Nemzeti Tehetség Központ Közhasznú Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Nemzeti Tehetség Központ) a Nemzeti Tehetség Program keretében felhívást tesz közzé a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj elnyerésére, a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző szakemberek, tehetségsegítők és tehetséggondozó szervezetek erkölcsi és anyagi elismerése céljából.

Az elismerést az alábbi nyílt kategóriákban lehet elnyerni:

A kategória: „Kiváló tehetséggondozó”

B kategória: „Kiváló tehetségfejlesztő”

C kategória: „Kiváló tehetségsegítő”

 

A díj odaítéléséhez nyílt pályázat keretében benyújtott ajánlás szükséges, amelyet egy-egy jelölt esetében két ajánló közösen készít el.

 

A pályázatot elektronikus úton szükséges benyújtani, a https://bonisbona.tehetsegunk.hu/ online pályázatkezelő felületen található elektronikus űrlap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével.

 

Korábban megkezdett jelölését lehetősége van folytatni a mentéskor kapott közvetlen hivatkozásra kattintva. Kérjük, ne felejtse el véglegesíteni és beküldeni korábban megkezdett ajánlását.

 

A pályázatok benyújtásának határideje meghosszabbítva!

Az új beadási határidő: 2022. február 28. (hétfő) 12.00 óra.

 

A díj ünnepélyes keretek közötti átadására az Országos Tehetséggálán kerül sor Budapesten, amelynek tervezett időpontja 2022 áprilisa.

 

Bővebb információ a https://bonisbona.tehetsegunk.hu/ weboldalon keresztül érhető el.

Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *