kiemelt

Folytatódik a fiatal zenészeknek szóló karriertámogató programsorozat, a FOCUS on You

A 21. század klasszikus zenei életében való sikerhez elengedhetetlen a kreativitás, jó szervezőkészség, kapcsolatépítés, projektalapú megközelítés, kiváló kommunikáció és a reziliencia. Ezek a képességek tanulhatóak és fejleszthetőek: ebből a megfontolásból született a Focus on You workshop-sorozat gondolata.

A Sonus Alapítvány a Mai Zene és a Korszerű Előadóművészet Támogatására kiemelt céljának tartja a fiatal zenei tehetségek segítését. Ezzel összhangban tavaly ősszel 18 és 35 év közötti komolyzenei előadóművészeknek és zeneszerzőknek szóló workshop-sorozatot indítottak FOCUS on You címmel, melynek célja, hogy karrierjük elindításában és továbbfejlesztésében segítse a tehetségeket, a zenei üzleti életben szükséges készségek és tudás interaktív, személyre szabott formában történő átadásával.

 

2022 tavaszán három témában kerül sor workshopra:

• Február 26. FOCUS on Nemzetközi együttműködések (tréner: Petrányi Barna)

• Március 19. FOCUS on Storytelling (tréner: Stumpf Kata)

• Április 23. FOCUS on Jogi alapismeretek (tréner: Dr. Czeglédi Ádám)

 

A workshopokat az adott terület szakértői, professzionális trénerek tartják. A program nonprofit, a résztvevők csak egy jelképes regisztrációs díjat fizetnek. Jelentkezni lehet egy-egy alkalomra vagy akár az egész sorozatra is. A workshopokra – a járványhelyzetre is tekintettel – online kerül sor.

 

A sorozatról bővebben a Focus on You program honlapján és a sorozat facebook-oldalán találhatnak információt.Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *