kiemelt

Szeged Megyei Jogú Város Ösztöndíj Pályázata a 2020/2021-es tanévre

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot ír ki a 2020/2021-es tanévre a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) szegedi székhelyű karain és a Gál Ferenc Egyetem szintén szegedi székhelyű karain, nappali tagozatán tanuló, kiemelkedő teljesítményt elért diákok tanulmányainak anyagi támogatására. Az ösztöndíj két szemeszterre szól (10 hónap), melynek összege havi 10 000 Ft.

Pályázni a Modulo elektronikus rendszerben, az EHÖK iroda fül alatt található Szeged MJV Ösztöndíjpályázata c. adatlap kitöltésével lehet 2020. október 15. 12:00-tól.

Az ösztöndíjpályázat benyújtási határideje: 2020. október 31. szombat 23:59

A pályázatok elbírálásának várható időpontja 2020. december.


Felhívjuk a hallgatók figyelmét, hogy Szeged Város Polgármesteri Hivatalának Humán Közszolgáltatási Irodája tájékoztatott minket, hogy az önkormányzat döntése alapján az SZTE hallgatói közül csak a szegedi székhelyű intézményekben tanuló diákok pályázhatnak az idei évtől a Városi Ösztöndíjra, így sajnos a Mezőgazdasági kar hallgatói nem. Számukra az SZTE EHÖK elnöksége saját hatáskörben, egy, a Városi ösztöndíjhoz hasonló feltételekkel rendelkező ösztöndíjpályázat kidolgozását tervezi.

Ugyanígy felhívjuk a Gál Ferenc Egyetem hallgatóinak figyelmét, hogy intézményükből is csak a szegedi székhelyű karon tanuló hallgatók adhatnak be pályázatot.