Módosított pályázati felhívás a KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ - 2020 elnyerésére

A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai munkásság elismerésére pályázatot hirdet a Közbeszerzési Hatóság elnökének a Közbeszerzési Kiválósági Díj alapításáról és adományozásáról szóló 2/2018. (VI. 8.) KH utasítása alapján a Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2020 elnyerésére, melynek célja a pályázatban meghatározott témában készült szakdolgozat, évfolyamdolgozat vagy tanulmány díjazása felsőoktatási intézmények tanulói számára.

Figyelemmel arra, hogy a Közbeszerzési Hatóság és a Közbeszerzési Döntőbizottság az idei évben ünneplik 25 éves fennállásukat, a fenntartható közbeszerzések témakörében készült tanulmányok elismerése mellett, a Hatóság közbeszerzési jogorvoslati és közbeszerzési szabályozási témában készült pályaművek díjazását célozza.


A pályázat beadásának (postai feladásának) határideje: 2020. november 30.


A Díjazottak a Közbeszerzési Kiválósági Díj odaítélését igazoló oklevelet, pénzjutalmat, valamint munkájuk bemutatására vonatkozó lehetőséget kapnak. A benyújtott pályázatok témakörönként kerülnek értékelésre, mindhárom témakörben legfeljebb három-három díjat ítél oda a Közbeszerzési Hatóság.

A pénzjutalom összege ,,A fenntarthatósági szempontok alkalmazása a közbeszerzési eljárásokban” témakörben benyújtott pályázat esetén:

1. helyezett díja bruttó 460.000 Ft
2. helyezett díja bruttó 300.000 Ft

3. helyezett díja bruttó 220.000 Ft

A pénzjutalom összege egyéb témakörökben:

1. helyezett díja bruttó 230.000 Ft
2. helyezett díja bruttó 150.000 Ft
3. helyezett díja bruttó 110.000 Ft

A nyertes pályamunkák rövidített változata a Közbeszerzési Hatóság szakmai lapjában, a Közbeszerzési Értesítő Pluszban megjelentetésre kerül.


A pályázati felhívás szövege ide kattintva érhető el.