„Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj

A Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter, Miniszterelnökség (mint Támogató) megbízásából a Nemzeti Tehetség Központ Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Nemzeti Tehetség Központ) felhívást tesz közzé a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj elnyerésére, a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző szakemberek, tehetségsegítők és tehetséggondozó szervezetek erkölcsi és anyagi elismerése céljából.

Az elismerést az alábbi nyílt kategóriákban lehet elnyerni:

A kategória: „Kiváló tehetséggondozó”
B kategória: „Kiváló tehetségfejlesztő”
C kategória: „Kiváló tehetségsegítő”


A díj odaítéléséhez nyílt pályázat keretében benyújtott ajánlás szükséges, amelyet egy-egy jelölt esetében két ajánló közösen készít el.


A pályázatot elektronikus úton szükséges benyújtani, a bonisbona.tehetsegunk.hu online pályázatkezelő felületen található elektronikus űrlap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. április 9. 23:59.

A díj elnyerését igazoló oklevél ünnepélyes átadására az Országos Tehetséggálán kerül sor Budapesten, amelynek tervezett időpontja 2021 szeptember eleje.

A segítségét szeretném kérni abban, hogy a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj pályázati felhívása eljuthasson a tehetséggondozásban érintett pedagógus kollégákhoz, szülőkhöz és öregdiákokhoz, hogy minél többekhez elérhessen a díjjal kapcsolatos információ, jelölési lehetőség.

Bővebb indformáció a https://bonisbona.tehetsegunk.hu weboldalon keresztül érhető el.