MentorProgram_plakat_fekvo

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE HALLGATÓKNAK - ALUMNI MENTORPROGRAM - Tennivalók az Alumni mentorprogramban

Indulás - február 28-ig


1.Döntsd el, hogy kurzusként, vagy anélkül szeretnéd teljesíteni. Ha kurzussal, akkor így keresd: XA0021-AlumMentPr-AlumMentPr. Ha anélkül, annak sincs akadálya, a tanúsítványt akkor is megkapod teljesítéskor.

2.Regisztrálj a honlapon: uniszegedalumni.com, a regisztráció során „mentort keresek” jelölése, ezzel automatikusan bekerülsz az Alumni mentorprogram csoportba, ahol minden aktuális dologról informálunk.

3.Kezdd el keresni a számodra ideális mentort!

·Használd a "Mentor keresése" funkciót és a szűrőket, minden mentor profilképe mellett: „szívesen segítek és vállalom a mentorálást” jelzés található, a profilja tartalmazza a részletes bemutatkozást és szakmai útját.

·Érdemes megnézned az Alma Mater ajánlásával és a hallgatók visszajelzései alapján kiemelt mentorokat is, mert ők garantáltan tudnak segíteni.

4.Kapcsolatfelvétel a mentorral:

·Ha megvan a választott mentorod, küldd el a nevét a program koordinátornak (elérhetőségek alul).

·A program koordinátor alakítja ki az alumni mentor – hallgató kapcsolatot a platformon, nektek csak elfogadni kell a javaslatot, a mentor elfogadhatja, vagy elutasíthatja azt.

·Az esetleges elutasításnak nincs következménye, egyszerűen tovább keresünk.

·Ha a mentor leokézta az együttműködést, küldj értesítést a program koordinátornak.

5.Ha nem boldogulsz, gyere el az online tájékoztatóra február 7-én 13.00-kor, vagy használd a guide-videókat, vagy kérdezhetsz a program koordinátortól (elérhetőségek alul).


Mentorálási folyamat - március - április - május - június

1.Részvétel az Alumni mentorprogram hivatalos megnyitó ünnepségén

2.Mentorálási alkalmak a mentor és a hallgató által egyeztetett feltételekkel, rendszerességgel, formában: de minimum havi 2-3 alkalommal, lehet online vagy személyes is.

3.Mérföldkövek pipálás a folyamatról vagy mentorálási napló vezetése

4.Bármilyen probléma, kérdés esetén azonnal jelezd a program koordinátornak, hogy segíthessen!


Zárás - június folyamán

1.Beszámoló küldése a program koordinátornak, amelyben a jelentkező kifejti személyes véleményét tapasztalatairól; kb. 1 oldal tejedelemmel, elektronikus formában eljuttatva, de aláírással hitelesítve a program végén

2.Mentorálási napló vagy online mérföldkövek: amely tartalmazza a program során lezajlott mentorálási tevékenységek rövid leírását, időpontját és helyszínét; elektronikus formában eljuttatva, a mentor és a mentorált által hitelesítve a program végén az SZTE Alma Mater részére.

3.A programmal kapcsolatos kérdőív kitöltése, mentor ajánlása.

4.Kurzus teljesítésének igazolása, tanúsítványok kiosztása


Ha bizonytalan vagy, kérdésed van, keresd a program koordinátorát! Tényleg!

 

Friss Hírek RSS

Friss hírek

2023. március 27.
2023. március 27.
2023. március 27.

Események

Rendezvénynaptár *