hero_scholarship_2

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottság kari rangsor

Az SZTE BBMK Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottság 2022. július 6. napján rangsorolta az ösztöndíjra pályázókat.

Az alábbiakban letölthető a bizottság által egyhangúlag jóváhagyott kari lista.

A Bartók Béla Művészeti Kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottsága értékelte a 17 db beérkezett pályázatot, melynek során – az Egyetemi Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Szabályzat alapján – meghatározásra került az érvényes pályázatok köre.

Kizárásra kerültek azok a pályázók, akiknek a pályázati időszakban volt olyan kötelezően teljesítendő felvett kurzusuk, amit nem teljesítettek, vagy a súlyozott tanulmányi átlaguk nem érte el a 4,5-öt.

Az érvényes pályázatok száma 15, a kizárt pályázatok száma 2. A Bizottság minden érvényes pályázatot részletesen megvizsgált és értékelt.

A Bartók Béla Művészeti Kar kerete a 2022/2023-as tanévre a nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra 2 fő, illetve a kiemelt ösztöndíjra is 2 fő. Ezen kívül a Bizottság 1 fő Kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj póttagot is megjelölt, aki jelen esetben nem részesül ösztöndíjban, csak speciális esetben kerülhet az ösztöndíjasok közé.

A Kari lista jelenleg javaslat. A végleges döntést az Szegedi Tudományegyetem Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottság hozza meg 2022. július 12-én.

 

A pályázó(k), aki(ke)t a Kari Bizottság elutasított, és az elutasítással nem ért(enek) egyet, az elutasító határozat ellen, a rangsorolt lista közzétételétől számított három napon belül, jelen esetben 2022. július 10. (vasárnap) 23.59 óráig az SZTE Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Szabályzatának III. fejezetében foglaltak szerint terjeszthet elő- a Kar Dékánjának címzett- jogorvoslati kérelmet a hr.bbmk@szte.hu email címen.


Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *