pexels_thought_catalog_904616

Meghosszabbítja a "Tiszta szívvel" című verspályázatot a Kulturális Iroda

"Tiszta szívvel" címmel hirdetett verspályázatot a Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Irodája a 2020/2021-es tanév őszi félévében a nappali tagozatos hallgatók számára.

A Kulturális Iroda 2021 március 15-ig meghosszabbítja a „Tiszta szívvel” című Egyetemi Verspályázat beküldési határidejét.


A pályázatra – bárminemű műfaji vagy formai megkötés nélkül – olyan verset várnak, amelynek címe azonos József Attila 1925-ben Szegeden publikált Tiszta szívvel című versének címével. A pályázó által írt mű egyaránt lehet személyes újraértelmezés, illetve az eredeti szöveg gondolatvilágától teljesen független alkotás is.


Egy pályázó egy verssel jelentkezhet, amelynek terjedelme maximum 2 gépelt oldal (12-es betűméret, 1-es sorköz). A 2 oldalnál hosszabb verseket a bírálók automatikusan kizárják a versengésből. A pályázat jeligés, a szerző adatait (név, kar, szak, évfolyam, telefonszám, e-mail, Neptun kód) külön lezárt borítékban kell a pályaműhöz mellékelni.


Díjak:

I. díj: 30.000 Ft

II. díj: 25.000 Ft

III. díj: 15.000 Ft

A leadás helyszíne: SZTE NKI Kulturális Iroda (Dugonics tér 13.) Tel.: 544-045 vagy e-mailben a tajti.gabriella@szte.hu címre.