Pastel_Vintage_Bike_Facebook_Cover-2

Állami kitüntetések az SZTE Bartók Béla Művészeti Karán

A március 15-i ünnep alkalmából az SZTE Bartók Béla Művészeti Kar három oktatóját is állami kitüntetésben részesítették: Dr. Tóth Pétert, Szecsődi Ferencet és Dr. Nátyi Róbertet.

A kitüntetésekhez ezúton is gratulálunk!

Dr. Tóth Péter - dékánhelyettes, Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja – részére Magyarország Kormánya Magyarország Érdemes Művésze Díjat adományozott.

 

Szecsődi Ferenc – egyetemi tanár, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, érdemes művész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja – Magyarország Kiváló Művésze Díjat kapott.

 

A köztársasági elnök a kiemelkedő színvonalú művészettörténészi, kurátori és oktatói munkája elismeréseként dr. Nátyi Róbert – dékán, művészettörténész - részére a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adományozta.

Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *

 • április 7.
  18:00 - 19:00
  Betekintés az ütőhangszerek különleges világába Mucsi Gergő előadásában. Interaktív hangszertörténeti előadás nem csak zenészeknek.
 • április 8.
  14:00 - 18:00
 • április 16. 10:00 - 19. 20:00
  A rendezvény számos színes programmal várja az érdeklődőket: mesterkurzusok, hangversenyek, ifjúsági versenyek kerülnek megrendezésre, az eseményt pedig az előző évekhez hasonlóan egy rendkívül látványos tangó és flamenco gálaest zárja, melynek közreműködői neves világhírű művészek.
 • április 20. 10:00 - 26. 20:00
  Az SZTE Bartók Béla Művészeti Kar hagyományos rangos versenyére a világ minden tájáról érkeznek versenyzők, akiknek a megmérettetését az érdeklődők figyelemmel kísérhetik az elő- és középdöntők napján a Szent-Györgyi Albert Agórában, valamint a döntő alkalmával a Szegedi Nemzeti Színházban.
 • április 27.
  19:00 - 20:00
  A szegedi TAMBURO ütőegyüttes önálló estje. Műsorukban megtalálhatók klasszikus, kortárs és tradícionális ütős zenék, népszerű átiratok.