Tájékoztató díszoklevél adományozásáról

TÁJÉKOZTATÓ

A díszoklevél adományozásáról

2015 évben

Azok a hangszeres zenetanárok, vagy magánének tanárok, akik oklevelüket 50 vagy 60 évvel ezelőtt, tehát 1965-ben, 1955-ben szerezték a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának jogelőd intézményében, 2015-ben arany, gyémánt díszoklevélre jogosultak.

A díszoklevelet kérelem alapján a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Kara adományozza annak, aki a zenetanári pályán eltöltött legalább 25 év munkaviszonnyal rendelkezik.

A díj adományozásának igazolására a kitüntetett díszoklevelet kap. A díszoklevél átadására ünnepélyes keretek között a diplomaosztó ünnepségünk részeként (június 27-én) kerül sor.

A kérelmek leadási határideje: 2015. május 15.


Formanyomtatvány letölthető innen


A díszoklevélhez szükséges dokumentumok:

  • Kérvény Dr. Tóth Péter dékán úr nevére címezve: SZTE Zeneművészeti Kar Dékáni Hivatala, 6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 79-81.
  • Adatszolgáltatási lap kitöltve
  • Szakmai önéletrajz (kb. egy oldal).
  • Abban az esetben, ha az illető a diplomaosztó ünnepségen részt kíván venni: max. 10 soros önéletrajz- kivonat, mely a díszoklevél átadásakor felolvasásra kerül.
  • Oklevél fénymásolata, vagy már korábban kiadott díszoklevél fénymásolata.

A díszoklevéllel kapcsolatos esetleges kérdéseikkel kérjük, forduljanak Bagoly Bettina igazgatási főelőadóhoz (telefonon: 62/544-600, vagy e-mailben: bagoly.bettina@music.u-szeged.hu).

Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *