Információk és letölthető űrlapok végzős hallgatók részére 2017/2018

Végzős hallgatók teendői:
2017. február 27.

A letölthető űrlapok a szöveg végén találhatók.


Végzős hallgatók teendői:

 

 

ADATEGYEZTETÉS:

 

A tanulmányi rendszerben szereplő személyes adok ellenőrzése és szükség estén változtatás bejelentése a Tanulmányi Osztályon 2017. december 15-ig.Hangszeres záróvizsga (BA, MA, Szakirányú továbbképzés) a 2017/2018-as tanév tavaszi záróvizsga időszakában tehető le.

 

ZÁRÓVIZSGÁRA JELENTKEZÉS tanárképzésben Modulon keresztül november 20. és december 10. között lehetséges.PORTFÓLIÓ feltöltése: december 15-ig, amennyiben beadta a záróvizsgára jelentkezését (TMA, ZMT, osztatlan).

 

PORTFÓLIÓ beadás határideje a feltöltés után (MODULO) december 15. 12 óra (Tanulmányi Osztály)

 

MEGLÉVŐ nyelvvizsga bizonyítvány bemutatása a Tanulmány Osztályon (Márta Andrea) 2017. december 1. és 2018. január 16. között.

 

 

Nyelvvizsgáról igazolást csak a NYAK-tól (Oktatási Hivatal, Nyelvvizsga Akkreditációs Központ) fogadunk el. (www.nyak.hu)

Államilag elismert az a nyelvvizsga, amelyet Magyarországon akkreditált nyelvvizsgaközpontban tesznek le és a NYAK adta ki a bizonyítványt, ill. a külföldön tett nyelvvizsgát a NYAK honosította és arról határozatot adott ki. Az aktuális listát szintén a NYAK honlapján találják.

Kérünk minden hallgatót, hogy a NEPTUN felületén (Nyelvvizsga adatok) ellenőrizze, hogy a leadott nyelvvizsga másolata alapján az adatai felkerültek-e, és pontosak-e.

Bármilyen probléma esetén vegyék fel a kapcsolatot a Tanulmányi Osztály munkatársaival.


 

 

AZ ABSZOLUTÓRIUM MEGSZERZÉSE ÉS BEJELENTÉSE a Tanulmányi Osztályon a „NYILATKOZAT AZ ABSZOLUTÓRIUM FELTÉTELEINEK TELJESÍTÉSÉ­RŐL” űrlapon történik, kizárólag még aktív hallgatók esetében!

 

BA, MA esetén legkésőbb a diplomakoncert előtt 5 munkanappal kell beadni az ABSZOLUTÓRIUM FELTÉTELEINEK TELJESÍ­TÉSÉRŐL szóló nyilatkozatot. (2017/2018 tanév őszi záróvizsga időszakában)

 

TMA, ZMT, Osztatlan tanárképzés estén január 12.

 

Figyelem! Kérünk minden hallgatót, hogy a teljesítményét folyamatosan kövesse a Neptun felületén, és ahogy minden jegy /aláírás / követelmény bekerült, jelezze a Tanulmányi Osztályon, mert csak akkor adható le a „Nyilatkozat”!

 

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az a hallgató, akinek bármilyen tartozása van (utóvizsga díj, szolgáltatási díj, kollégiumi díj stb.) az egyetem felé, nem bocsátható záróvizsgára.

Tartozás rendezése legkésőbb 2018. január 12-ig lehetséges.(Abban az esetben, ha már nincs meg a csekk, akkor a HSZI-től tud új csekket igényelni. Ha bemegy személyesen és bankkártyával kiegyenlíti a tartozását, akkor azonnal jóváírják az összeget. Csekkes befizetés esetén 5-6 munkanap alatt tűnik el a tartozása, átutalás esetén akár 1 hónap is lehet, ezért ezt a megoldást nem javasoljuk.)

 

KILÉPÉSI LAP LEADÁSA a Tanulmányi Osztályon legkésőbb a záróvizsga előtt 5 munkanappal

 

 

OKLEVÉLMELLÉKLET NYILATKOZAT leadása 2018. január 16. 12 óráig a Tanulmányi Osztályon

 

Diploma átvétele előre egyeztetett időpontban a Tanulmányi Osztályon.

 

 

LETÖLTHETŐ ŰRLAPOK:

 

Abszolutórium teljesítése zenetanár osztatlan képzési szakon

Adategyeztetés

Kitöltési útmutató a ZÁRÓVIZSGÁRA JELENTKEZÉS űrlaphoz

Információ portfólió elkészítéséhez

Információ portfólió beadásához

Oklevélmelléklet nyilatkozat aláírás

Kilépési lap végzős hallgatók részére

Nyilatkozat a végbizonyítvány feltételeinek teljesítéséről

Nyilatkozat szakdolgozathoz és portfólióhoz oktatók részére

Plágium nyilatkozat portfólióhoz

Plágium nyilatkozat szakdolgozathoz