SCIndikátor mentorprogram fiatal kutatók részére

A pályázat határideje: 2020. március 15. éjfél

Jelentkezni itt lehet: https://jelentkezes.scindikator.hu

Idén is megrendezésre kerül a SCIndikátor mentorprogram, amelyben ismert mentorok STEM (természettudományos, informatikai, mérnöki, illetve matematikai) területen kutató egyetemisták és 35 év alatti szakmabeliek kommunikációs készségeinek fejlődését segítik.

A program célja, hogy az egyéni és csoportos tréningek során az egyetemista hallgatók és STEM területen dolgozók kreatív kommunikációs eszközöket sajátítanak el, melyek segítségével közérthetően és szórakoztatóan mutathatják be kutatási területüket, fejlesztésüket.

Idei újdonság, hogy a képzés végén a résztvevők középiskolákban mutatják be kutatási témájukat, ezáltal hozzájárulnak a jövő generációjának szemléletformálásához és példaképként segítik pályaválasztásukat. Ezáltalál, több mint 700 középiskolás diák lesz érintett a SCIndikátorok szemléletformáló előadásaiban.

A pályázat határideje: 2020. március 15., vasárnap éjfél

Jelentkezni itt lehet: https://jelentkezes.scindikator.hu

Az oktatóknak összeállítottak a szervezők egy információs csomagot, amelyben éppúgy megtalálható a diákoknak továbbítható felhívás és a közösségi médiában megosztható, előkészített tartalmak is. Az anyag itt érhető el.